De eerste echte christelijke hosting provider

CATHARINA Stichting Zuiderwoude - KERK EN CULTUUR

I: info@catharinastichtingzuiderwoude.nl

W: www.catharinastichtingzuiderwoude.nl  


 

Catharina Stichting Zuiderwoude


 

 

Zondag 8 oktober 2017

Openingsconcert Claudia y Manito


Romantisch concert door Claudia y Manito ('Claudia en Manito'). Dit duo speelt melancholische zamba’s, ritmische polca’s, gevoelige tango’s en andere Zuid-Amerikaanse muziek. In het tweede gedeelte wordt het duo versterkt door de muzikanten van Brisa Latina. Dan is het tijd om de heupen los te gooien in het Dorpshuis. Fiesta! 
Kerk in Zuiderwoude | zondag 8 oktober | 15:00 – 16:00
Dorpshuis | zondag 8 oktober | 16:30 – 18:00
Toegangsprijs:
1
5 euro voor een passe-partout
5 euro voor kinderen van 4 tot 18
Reserveren:
Wij hebben ruimte voor maximaal 120 bezoekers. Reserveren is verstandig. Stuur hiervoor een e-mail aan jeanneklein@planet.nl onder vermelding van uw naam en adres.

Het openingsconcert 2017 wordt gesponsord door de Coöperatie Windenergie Waterland (CCW).

 


Zondag 5 november

Koffieconcert door Vocaal Mannenkwintet La Notte 

Vocaal Mannenkwintet La Notte ontleent zijn naam (‘de nacht’) aan het rijke romantische repertoire van negentiende-eeuwse componisten die zich veelvuldig door de nacht hebben laten inspireren. Het ensemble zingt zeer afwisselend repertoire, van Franz Schubert tot oude muziek van componisten als Josquin des Prez, Dowland en Monteverdi, maar ook het lichtere repertoire van Engelse part-songs en van de Comedian Harmonists. Zangers zijn David Cohen (countertenor), Jan Krimp (tenor), Paul Blommaert (tenor) en Willem Bouwman (bas).
Kerk in Zuiderwoude | zondag 5 november 2017 | 11:30-12:30

 


Zaterdag 25 november

Lezing door Ben Visser: de Apocalyps in de kunst


Tijdens deze lezing zal de bekende Ben Visser uit Edam op onnavolgbare wijze uitleg geven over de Apocalyps en Het Laatste Oordeel in de beeldende kunst. Ben Visser gaf deze lezing drie keer eerder in Waterland, maar nooit eerder in Zuiderwoude. Destijds was er zo veel belangstelling dat de lezingen al snel volgeboekt waren. Zijn eerdere lezing in Zuiderwoude over de heilige Catharina was ook een groot succes.
Kerk in Zuiderwoude | zaterdag 25 november 2017 | 20:00

 


Meer informatie vindt u op www.catharinastichtingzuiderwoude.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Catharinastichting, stuur dan een mailtje naar info@catharinastichtingzuiderwoude.nl.